Primul trailer din asteptatul film Mission Impossible: Ghost Protocol!



Mission: Impossible - Ghost Protocol are deja trailer, iar secventele pe care le vedem sunt ametitoare.
"Filmul va fi foarte cool si intens, cea mai buna misiune de pana acum", a declarat miercuri Katie Holmes, sotia actorului, care a avut privilegiul unei vizionari in super-avanpremiera.
"Cascadoriile pe muchie de cutit ale lui Tom Cruise, mai ales cele de pe varful turnului Burj Khalifa din Dubai (cea mai inalta cladire din lume) sunt mai infricosatoare decat filmul Don't Be Afraid of the Dark" - e de parere Guillermo del Toro, intervievat alaturi de Katie Homes, cu ocazia premierei filmului Don't Be Afraid of the Dark, thriller cu accente horror despre niste creaturi malefice, ce cauta si ucid mai ales copii.
Mission: Impossible - Ghost Protocol este al patrulea film din franciza cu un urias succes international produsa de studiourile Paramount. Cele trei filme din serie au cumulat incasari totale de peste 1,41 miliarde de dolari in toata lumea, conform BoxOffice Mojo.
Filmarile au inceput la Dubai, continuand cu Moscova, Praga si Vancouver. Producatorii filmului sunt, alaturi de Tom Cruise, J.J. Abrams si Bryan Burk, prin intermediul companiei de productie a lui Abrams, “Bad Robot”.
Mission: Impossible. Ghost Protocol reuneste o echipa de staruri in fruntea careia se afla Tom Cruise, caruia i se alatura Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux si Anil Kapoor.
Filmul este regizat de Brad Bird, care se afla la primul sau film de lungmetraj neanimat. Scenariul le apartine lui Josh Appelbaum si Andre Nemec, si se bazeaza pe o poveste creata de Appelbaum, Nemec si Abrams.
Echipa de realizatori este formata din nume importante din industrie, precum directorul de imagine Robert Elswit (There Will Be Blood), laureat cu Oscar, scenograful Jim Bissell (Good Night, and Good Luck), creatorul de costume Michael Kaplan (Blade Runner, Star Trek), editorul laureat cu Oscar Paul Hirsch (Star Wars), producatorul de efecte vizuale Tom Peitzman ("Mission: Impossible III," "Alice in Wonderland"). Brad Bird a fost regizor si scenarist pentru "The Incredibles," care a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun scenariu, filmul castigand Oscarul pentru cel mai bun film de animatie.
Mai recent, Bird a primit un Glob de Aur si al doilea sau Oscar pentru Cel mai bun film de animatie, Ratatouille. Abrams si Burk au lucrat impreuna la Star Trek, pe care Abrams l-a si regizat, si care a primit un Oscar pentru Cel mai bun machiaj. Abrams a mai regizat Mission: Impossible III, urmatorul sau proiect fiind Super 8, care va avea premiera si in Romania in vara lui 2011


Responses

0 Respones to "Primul trailer din asteptatul film Mission Impossible: Ghost Protocol!"

Trimiteți un comentariu

 
Return to top of page Copyright © 2012 | i-Learn2 Theme Converted into Blogger Template by Dominiq